În fiecare an Fundația Hospice Emanuel derulează campania de strângere de fonduri “2% pentru Hospice”.  Persoanele fizice care au venituri din salarii sau activități independente sunt încurajate să susțină cauza hospice redirecționând 2% din impozitul pe venit plătit statului (aferent anului precedent) către Fundația Hospice Emanuel.

Cum redirecţionezi 2% din impozitul pe venit?

  1. Descarcă și completează cu datele personale  formularul 230 eliberat de ANAF dacă în anul precedent ai avut venituri din salarii, sau formularul 200 dacă ai realizat venituri din activităţi independente.
  2. Depune formularul până la data de 25 Mai 2018 direct la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a localității de domiciliu, sau trimite-l prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire). Sau solicită la numerele de telefon 0259-475222/ 0359-800162 ajutorul unui voluntar hospice care să ridice formularul pentru a-l depune la Administrația Financiară în locul tău.

Mulțumim tuturor salariaților care ne susțin activitatea prin redirecționarea către Hospice Emanuel a 2% din impozitul pe venit datorat statului. Sumele individuale nu sunt mari, însă cumulate ne ajută să acoperim cca. 7% din bugetul anual de cheltuieli și să ne continuăm astfel misiunea de a asigura gratuit servicii de îngrijiri paliative pacienților aflați în grija noastră.

Fiți ambasadorii noştri în campania “2% pentru hospice!”

Informaţi-i pe colegi, cunoştinţe şi prieteni, despre modul în care pot susţine activitatea caritabilă a Fundaţiei Hospice Emanuel, fără să îi coste nimic. Fondurile strânse ne vor ajuta să continuăm şi în acest an să le asigurăm comfort și demnitate bolnavilor care au nevoie de serviciile noastre.