Susține proiectele hospice, participând la evenimente sportive de strângere de fonduri!

Hospice Emanuel propune în fiecare an proiecte inovative pentru a fi finanțate prin evenimente sportive precum maratonul de înot “Swimathon” sau cel de atletism, “Oradea City Running Day” organizate de Fundația Comunitară Oradea cu scopul adunării de fonduri.

Prin participarea la acest tip de evenimente sportive, companiile, organizațiile, grupurile de inițiativă și persoanele fizice pot desfășura campanii de strângere de fonduri pentru a susține o cauză sau un proiect de implicare în comunitate.

Urmărește pe site-ul Fundației Comunitare Oradea http://www.fundatiacomunitaraoradea.ro/ când au loc astfel de evenimente sportive și înscrie-te în competiția sportivă sau ca finanțator pentru a susține proiectul propus de Hospice Emanuel.

 

În 2015 Hospice Emanuel participă la Swimathon Oradea cu proiectul Alinăm prin lectură.

În această perioadă căutăm înotători individuali , echipe de înotători și companii care să se înscrie la maratonul de înot, precum și susținători care să finanțeze proiectul pe care l-am înregistrat în competiție!

Informații privind înscrierea, regulamentul și modalitățile de susținere le găsiți pe site-ul Fundației Comunitare Oradea: http://www.fundatiacomunitaraoradea.ro/swimathon/

Pentru detalii vă rugăm să ne contactați: 0259-475222/ 0359-800162

Persoană de contact: Damaris Szisz

 

Proiecte hospice finanțate prin evenimente sportive în anii precedenți:

  • Swimathon Oradea 2014, “Tabăra terapeutică de doliu”
  • Swimathon Oradea 2013, “Şi tu poţi să pui o cărămidă la construcţia centrului hospice”
  • Oradea City Running Day 2012, “Cărămizi pentru noul hospice”

 

În 2013 Hospice Emanuel a obținut din partea Fundației Comunitare Oradea Premiul în valoare de 4.000 de lei întrucât în cadrul evenimentului Swimathon Oradea a adunat cei mai multe fonduri pentru cauza “Şi tu poţi să pui o cărămidă la construcţia unui centru Hospice pentru Oradea”, respectiv suma de 8.455 lei.