La iniţiativa capelanului nostru Marius Cruceru, am lansat la începutul lunii aprilie Campania “Oare eu cât (mai) #rezist?” prin care ne propunem să adunăm fonduri pentru construcţia hospice- zona centru de zi, pediatrie.

Sportivi de performanţă sau amatori sunt provocaţi să parcurgă cu bicicleta, în alergare, înot sau în escaladă montană un număr de kilometri prestabilit, apoi să îşi convingă prietenii şi cunoştinţele să îi sponsorizeze cu câte 1 EUR pentru fiecare km parcurs cu bicicleta (respectiv 2 EUR pentru fiecare km alergat, escaladat sau înotat). După găsirea sponsorilor, sportivii sunt invitaţi să anunţe prin email la adresa office@emanuelhospice.org sau telefonic la numarul 0359 800162, ziua în care şi-au planificat maratonul. Sportivilor li se cere să îşi monitorizeze distanţa parcursă pe o aplicaţie şi să transmită Fundaţiei Hospice Emanuel o imagine cu înregistrarea km parcurşi (plus dacă doresc, o fotografie din timpul maratonului).

Sponsorii sunt îndrumaţi să vireze suma cu care susţin un sportiv în unul din conturile Fundaţiei Hospice Emanuel, deschise la Banca Comerciala Romana , cu menţiunea că donează pentru campania „Oare eu cât (mai) #rezist?” şi numele sportivului.

Cont pentru donatii in RON: RO83 RNCB 0032 0702 3947 0010
Cont pentru donatii in EUR: RO24 RNCB 0032 0702 3947 0005
Donaţii în USD prin PayPal la link-ul: http://www.emanuelhospice.org/doneaza/

Campania „Oare eu cât (mai) #rezist?” se adresează prietenilor Fundaţiei Hospice Emanuel de pretutindeni : România, SUA, Marea Britanie, Canada etc.