• Ne puteți suna la (0259) 475222

  • office@emanuelhospice.org

Anunț la data de: 4 septembrie 2023

În perioada 01.07.2021 – 31.12.2023 HOSPICE Emanuel Oradea, în parteneriat cu HOSPICE Casa Speranței – promotor de proiect, Asociația Lumina – Bacău și Hospice Eliana – Alba, desfășoară proiectul PAL Comunitate, menit să asigure accesul la servicii de paliație al persoanelor cu boli cronice progresive din comunitățile rurale și urbane defavorizate. Proiectul beneficiază de un grant în valoare de 2.091.652 euro oferit de Norvegia prin Granturile SEE și Norvegiene în cadrul Programului Dezvltare locală (FRDS).

În cursul lunii septembrie 2023, în cadrul proiectului vor fi achiziționate alimente de bază și produse de igienă, cu valoare estimată de 16.960 lei, destinate pacienților din cadrul proiectului.

Persoana de contact pentru detalii și transmitere oferte: Chiș Lucia Eleonora – responsabil financiar, lucia.hospice@gmail.com sau în original la adresa: Oradea, str. Redutei, nr. 1A.

Hospice Emanuel

Direcționează până la 20% din impozitul pe profit

Respect pentru demnitatea umană

Direcționează până la 20% din impozitul pe profit al companiei pe care o reprezinți pentru construirea noului centru de îngrijire paliativă Hospice Oradea, pentru îngrijirea bolnavilor incurabili și a familiilor acestora.

Construim împreună, din respect pentru suferință și durere ...

Descarcă și completează contractul de sponsorozare

Hospice Emanuel

Donează 3.5%

Respect pentru demnitatea umană

În fiecare an Fundația Hospice Emanuel derulează campania de strângere de fonduri “3,5% pentru Hospice”. Persoanele fizice care au venituri impozabile din salarii, pensii sau activități independente sunt încurajate să susțină cauza hospice redirecționând 3,5% din impozitul pe venit plătit statului, aferent anului precedent, către Fundaţia Hospice Emanuel.

Fundaţia Hospice Emanuel este o organizaţie caritabilă în beneficiul pacienţilor adulţi şi copii diagnosticaţi cu boli incurabile şi are un serviciu social licenţiat.

Cum redirecţionezi 3.5% din impozitul pe venit?

1. Poți completa formularul tău, electronic, prin introducerea datelor. Pentru a ajunge la formular dă click aici.
2. Descarcă și completează cu datele personale formularul 230 eliberat de ANAF dacă în anul precedent ai avut venituri din salar sau pensie. Pentru formular în format PDF dă click aici.
3. Depune formularul până la data de 25 Mai 2022 direct la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a localității de domiciliu, sau trimite-l prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire). Sau solicită la numerele de telefon 0259-475222/ 0359-800162 ajutorul unui voluntar hospice care să ridice formularul pentru a-l depune la Administrația Financiară în locul tău.

Mulțumim tuturor salariaților care ne susțin activitatea prin redirecționarea către Hospice Emanuel a 3.5% din impozitul pe venit datorat statului. Sumele individuale nu sunt mari, însă cumulate ne ajută să acoperim cca. 10% din bugetul anual de cheltuieli și să ne continuăm astfel misiunea de a asigura gratuit servicii de îngrijiri paliative pacienților aflați în grija noastră.

Prin completarea formularului 230 cu datele personale şi depunerea lui la ANAF sau la sediul Hospice, ne veţi ajuta să adaugăm viaţă la puţinele zile care le-au mai rămas de trăit pacienţilor care sunt îndrumaţi către Hospice Emanuel.

Fiți ambasadorii noştri în campania “3.5% pentru hospice!”

Informaţi-i pe colegi, cunoştinţe şi prieteni, despre modul în care pot susţine activitatea caritabilă a Fundaţiei Hospice Emanuel, fără să îi coste nimic. Fondurile strânse ne vor ajuta să continuăm şi în acest an să le asigurăm comfort și demnitate bolnavilor care au nevoie de serviciile noastre.

Mai multe formulare 230 completate = mai multe vizite la domiciliul pacienţilor cu boli incurabile din partea echipei Hospice Emanuel = mai multe dureri alinate…

Donează 3.5%

Hospice Emanuel

Cumpără o cărămidă

Este o campanie lansată de Fundația Hospice Emanuel în parteneriat cu Agenţia Communications Media, în scopul strângerii de fonduri pentru construirea unei unități hospice cu paturi în municipiul Oradea.

Citește mai mult

Hospice Emanuel

Evenimente sportive

Este o campanie lansată de Fundația Hospice Emanuel în parteneriat cu Agenţia Communications Media, în scopul strângerii de fonduri pentru construirea unei unități hospice cu paturi în municipiul Oradea.

Citește mai mult