• Ne puteți suna la (0259) 475222

  • office@emanuelhospice.org

Hospice Emanuel Oradea

Evenimente sportive

over

Evenimente sportive

Susține proiectele hospice, participând la evenimente sportive de strângere de fonduri! Hospice Emanuel propune în fiecare an proiecte inovative pentru a fi finanțate prin evenimente sportive precum maratonul de înot “Swimathon” sau cel de atletism, “Oradea City Running Day” organizate de Fundația Comunitară Oradea cu scopul adunării de fonduri.

Urmărește pe site-ul Fundației Comunitare Oradea http://www.fundatiacomunitaraoradea.ro/ când au loc aceste evenimente și înscrie-te în competiția sportivă sau ca finanțator pentru a susține proiectul propus de Hospice Emanuel.

Prin participarea la acest tip de evenimente sportive, companiile, organizațiile, grupurile de inițiativă și persoanele fizice pot desfășura campanii de strângere de fonduri pentru a susține o cauză sau un proiect de implicare în comunitate.

În 2019 Hospice Emanuel participă la Swimathon Oradea cu proiectul Îndeplinește-mi o dorință!

În această perioadă căutăm înotători individuali , echipe de înotători și companii care să se înscrie la maratonul de înot, precum și susținători care să finanțeze proiectul pe care l-am înregistrat în competiție!

Informații privind înscrierea, regulamentul și modalitățile de susținere le găsiți pe site-ul Fundației Comunitare Oradea: http://www.fundatiacomunitaraoradea.ro/swimathon/

Pentru detalii vă rugăm să ne contactați: 0259-475222/ 0359-800162

Persoană de contact: Sabina-Paula Popovici

Proiecte hospice finanțate prin evenimente sportive în anii precedenți:

• Swimathon Oradea 2018, ”Tabăra inimilor cu dor”
• Swimathon Oradea 2017, ”Împreună adăugă, viață zilelor!”
• Swimathon Oradea 2016, ”Există viață după doliu”
• Swimathon Oradea 2015, ”Alinăm prin lectură”
• Swimathon Oradea 2014, “Tabăra terapeutică de doliu”
• Swimathon Oradea 2013, “Şi tu poţi să pui o cărămidă pentru hospice”
• Oradea City Running Day 2012, “Cărămizi pentru noul hospice”

Începând cu anul 2016, Prof. Dr. Marius Cruceru, capelan la Hospice Emanuel a inițiat campanii sportive pentru a susține cauza hospice, implicând sportivi de performanță și amatori care au reușit să obțină donații pentru fiecare km pedalat, înotat sau alergat.

În 2019 derulează campania Mai dăruiește-mi o oră!

Fiecare oră petrecută de personalul clinic alături de un pacient hospice, are un cost care se traduce în salarii, medicamente, pansamente, materiale pentru îngrijire, combustibil, etc.

Ne puteți ajuta

Ne puteţi ajuta să le oferim ore pe care să le trăiască în comfort şi demnitate, transferând în contul Hospice Emanuel suma de 70 lei, pentru a acoperi costul pentru îngrijire paliativă specializată timp de o oră a unui pacient.

Sau vă puteţi implica în campania „Mai dăruiește-mi o oră!” participând la acţiunile sportive şi motivându-ţi prietenii să sponsorizeze kilometrii pe care îi parcurgi pedalând, înotând sau alergând, pentru ca un pacient hospice să poată beneficiea de ore de îngrijire care să îi îmbunătăţească calitatea vieţii rămase de trăit.

Pentru detalii urmărește blogul personal al inițiatorului campaniei: http://mariuscruceru.ro/2019/04/09/cum-se-va-desfasura-anul-acesta-campania-mdo-mai-daruieste-mi-o-ora-hospice-emanuel/

Campanii similare inițiate de Prof. Dr. Marius Cruceru în anii precedenți:

• Campania din 2017, “Oare eu cât mai #rezist?”
• Campania din 2016, “Cele mai lungi zile, pentru cele mai scurte vieți!”

Dacă doriţi să organizaţi un eveniment sportiv pentru a susţine cauza hospice, ne puteţi contacta la numerele de telefon: 0259-475222 sau 0359-800162.

Persoană de contact: Sabina-Paula Popovici